Moonboon logo

Alle artikelen

Moonboon Motors

Waarom zorgt een Wiegmotor voor een betere slaap?

De Wiegmotor houdt de veer van de wieg in beweging door middel van het discrete koordje dat de veer samenhoudt. Deze functie zorgt voor de zachte, rustgevende schommelbeweging - op en neer - die je kindje helpt rust te vinden.  Gebruik de Wiegmotor t

Waarom zou ik een motor van Moonboon kiezen?

De Motors van Moonboon zijn een geweldige hulp wanneer je een kindje hebt die graag wordt gewiegd. Een motor is een must als je een Babyhangmat, Babyhangmat voor Tweelingen of een Wieg hebt. De Moonboon Motors geven je even de tijd om te pauzeren of

Wat is het verschil tussen de Wiegmotor Original en de Wiegmotor Connect?

Het grootste verschil zit hem in het gebruik. Onze Moonboon Original kan aan en uit worden gezet, en aangepast worden, met de TIMER en TEMPO knoppen op de voorkant van de wiegmotor. Wanneer je de Wiegmotor Connect gebruikt, kun je deze gemakkelijk aa

Hoe weet ik welke wiegmotor ik heb?

Je kunt de versie wiegmotor identificeren aan de hand van de knoppen. Als de Timer en Tempo knoppen op je wiegmotor wit zijn en er een bluetooth knopje tussenin staat, dan heb je de Wiegmotor Connect. Als de Timer en Tempo knoppen op je wiegmotor gri

Hoe werkt de motor?

De motor van Moonboon verzekert zachte, veilige beweging en creëert zo de beste omgeving voor je kindje om rustig en beter in te slapen.  De Moonboon Motor Original is intuïtief ontworpen zodat iedereen hem gemakkelijk kan gebruiken. Met de 'TIMER' k

Met welke producten zijn de Wiegmotor Connect en Wiegmotor Original compatibel?

Zowel onze Wiegmotor Original als Wiegmotor Connect zijn compatibel met onze Babyhangmat, Wieg en Babyhangmat voor Tweelingen.

Waarom begint mijn motor te resoneren/trillen?

Wat je ervaart kunnen zogenaamde ‘resonantietrillingen’ zijn. Deze kunnen optreden wanneer de veer als een accordeon op en neer stuitert, vanwege de tractie die erin zit. Deze resonantie-oscillaties zijn afhankelijk van de manier waarop het product i

Waarom kan de motor niet sneller?

Verschillende experts hebben meegewerkt aan het ontwerp van de Moonboon producten - zowel ingenieurs als gezondheidsdeskundigen. Onze eerste zorg is steeds veiligheid en de maximale snelheid van de motor is ingesteld volgens de aanbevelingen van de e