Moonboon - Helpcentrum logo

Alle artikelen

Hoe beëndig ik mijn huuroveenkomst?Bijgewerkt 5 months ago

Als je je huurovereenkomst wilt beëindigen, moet je inloggen op ons huurportaal. Klik onderaan de website onder 'Moonboon' op 'Verhuurportaal'. Je vult dan de e-mail in die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling voor de huurproducten. Je ontvangt dan een e-mail met een 4-cijferige code die je invoert om toegang te krijgen tot het huurportaal.

Klik op 'Je huurovereenkomsten' en vervolgens op 'Huurovereenkomst beëindigen'. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice.